Nový nebankovní produkt Amigoz vznikl pod taktovkou společnosti BB Finance Czech s.r.o. Ti, kdo se zajímají o nebankovní segment jistě moc dobře vědí, že tato společnost byla provozovatelem populární BB půjčky. Ta svou činnost ukončila a jejím nástupcem je právě Amigoz. Bezpečný a transparentní způsob, jak se dopracovat k požadované finanční sumě rychle, bez složitého papírování a přímo z domu. Amigoz si vás podmaní svou jednoduchostí a jasně danými obchodními podmínky, ze kterých je na první pohled zřejmé, kolik peněz zaplatíte za vypůjčenou částku.

Získejte až 45 000 Kč od Amigoz.cz

Jednou z novinek nebankovního produktu Amigoz je rovněž fakt, že ke všem klientům, potažmo žadatelům o peníze je přistupováno individuálně. Pokud jste novým zákazníkem společnosti BB Finance Czech s.r.o. můžete si říci o finanční obnos ve výši od 1 000 Kč do 8 000 Kč. A v případě první půjčky to může být dokonce zdarma. A jaké jsou další možnosti půjčky Amigoz?

  • Při opakovaných žádostech lze žádat až o 45 000 Kč
  • Možnost rozložit si splatnost od 1 do 6 měsíců
  • U malé půjčky splatnost 7, 14 až 30 dní

Založte si účet a čerpejte úvěr

Abyste se domohli vámi požadované peněžní sumy stačí, pokud si založíte účet. V rámci tohoto procesu budete muset sdělit několik osobních údajů včetně čísla bankovního účtu, kam vám budou zasílány schválené půjčky. Abyste vůbec mohli žádat o peněžní prostředky půjčky Amigoz, je zapotřebí splňovat několik základních náležitostí.

  • České občanství
  • Věk v rozmezí od 21 do 63 let
  • Bez exekucí a ostatních nezaplacených dluhů
  • Pravidelný příjem

Před schválením žádosti je posuzována bonita klienta, čímž je zamezeno tomu, aby peníze obdržel zákazník, který své závazky není schopen splácet a může se tak dostat do nežádoucí finanční situace, potažmo dluhů.

Co by vás mohlo zajímat?

Nová nebankovní půjčka Amigoz s bezplatným založením účtu a vyřízením během pár minut je spojena s poplatky za vypůjčenou částku. Všem klientům se nabízí také možnost, požádat v případě nenadálých situací o prodloužení termínu splatnosti. I tento krok je spjat s poplatkem v odpovídající výši. A co dalšího by vás mohlo ještě zajímat?

Co když mám zájem o individuální splátkový kalendář?
U Amigoz půjčky to není problém. Kontaktujte poskytovatele a ten vám nabídne hned několik návrhů a vy se rozhodnete pro ten, který vám bude vyhovovat nejvíce.
Kdy mohu kontaktovat zákaznickou podporu Amigoz?
Nejlépe v pracovní dny od pondělí do pátku v časovém rozmezí 8 – 16 hodin.
Je při schvalování nahlíženo do registru dlužníků?
Ano, vzhledem k tomu, že Amigoz půjčka je transparentní a poskytována jen těm, kdo ji dokáží splatit, je tento krok naprostou povinností.

Příklad úvěru Amigoz

Pokud budete stálým klientem, můžete získat například částku 22 000 Kč. Když si její splatnost rozdělíte na šest měsíců, pak se domůžete úrokové sazby 96,60 % p.a. a RPSN 156,59 %. Velikost měsíční splátky bude 4 766,66 Kč. Dohromady zaplatíte sumu 28 600 Kč. To znamená, že Amigoz půjčku přeplatíte o 6 600 Kč za půl roku.

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…