Rychlé nebankovní půjčky patří v našem katalogu mezi nejnavštěvovanější kategorie vůbec a produkt Půjčka SOS je nejlépe hodnoceným produktem v uvedené kategorii. Proto dnes informujeme, že u produktu došlo k aktualizaci jeho parametrů. Nově lze žádat o zprostředkování úvěru až do výše 8000 Kč (z původních 4500 Kč), díky tomu pravděpodobně dokáže oslovit ještě širší spektrum zájemců.

Půjčka SOS až do 8000 Kč

Půjčka SOS je vyhledávanou finanční rezervou v nečekaných životních situacích. Produkt nabízí srovnání a zprostředkování peněz od více prověřených společností najednou. Díky tomu má velmi vysokou schvalovatelnost žadatelů. Šanci na získání navíc mají – v případě dostatečné bonity – i zájemci s negativní platební historií. Výhodou rovněž je, že u menší půjčky není zpravidla nutné prokazovat finanční příjem. To samozřejmě celý proces vyřízení ještě dále urychluje. V ideálním případě (pokud má žadatel účet u stejné banky jako poskytovatel) je možné obdržet peníze na účet již za 15 minut.

Výhody Půjčky SOS

  • Zprostředkování úvěr až do výše 8000 Kč
  • V systému jsou zapojeny všechny velké nebankovní společnosti
  • Jedinou žádostí oslovíte (nezávazně!) více subjektů a sami si vyberete
  • Neplatíte žádné skryté poplatky a nemusíte prokazovat finanční příjem
  • Peníze můžete obdržet již do 15 minut od schválení poskytovatelem úvěru
  • Možnost získat první půjčku také zcela zdarma (tedy bez úroků)

Co když potřebuji víc než 8000 Kč

Pokud jste momentálně v situaci, kdy potřebujete půjčit více peněz (například na koupi automobilu, nebo vybavení domácnosti), může přijít vhod prověřená AMI půjčka. Funguje podobně jako výše zmíněný produkt, ale seskupuje nabídky úvěrů až do výše 250 000 Kč. Výhodou je přijatelná výše RPSN již od 10,7 % p.a. a volitelně dlouhá doba splatnosti až 84 měsíců (tedy 7 let). Stejně jako Půjčka SOS se i AMI půjčka může pochlubit velmi dobrou schvalovatelností a pružným vyřízením žádosti. Oba produkty jsou dostupné občanům České republiky, starším 18 let se schopností řádně splácet.

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…