Potřebujete menší finanční obnos před výplatou? Částku v řádu několika stovek korun, která vám pomůže při placení závazků nebo v okamžiku, kdy si chcete udělat radost? Potom nehledejte v přemíře nejrůznějších poskytovatelů a vsaďte na zprostředkovatele, který vám pomůže získat rychlou půjčku u prověřené společnosti. Rychle a bez obav!

5 hlavních výhod Půjčky SOS

  • Výběr mezi prověřenými finančními společnostmi (žádné soukromé osoby!)
  • Šetříte čas i peníze, jedinou žádostí oslovíte více poskytovatelů najednou
  • Vše je diskrétní a bezpečné (odesílané údaje jsou šifrované)
  • Rychlost vyřízení a vyplacení peněz na bankovní účet klienta
  • Žádné skryté poplatky za vyřízení nebo poskytnutí úvěru

Základní parametry produktu

Půjčka SOS nabízí online zprostředkování malé nebankovní půjčky výhradně od 100% prověřené nebankovní společnosti. Získat můžete částku od 500 Kč do 4500 Kč s tím, že doba splatnosti se pohybuje mezi 1 až 30 dny. Sami tak rozhodujete o tom, jak velkou sumu ve výsledku přeplatíte. S Půjčkou SOS nejsou spojeny žádné skryté poplatky. Napoprvé je možné získat půjčku také zcela zdarma (bez úroků, tzn. vrátíte stejnou částkou jako si půjčíte).

Další výhody produktu

  • Vyřízení online žádosti do 60 vteřin
  • Vyplacení peněz na účet do 15 minut od schválení
  • Není nutné prokazovat výši finančního příjmu
  • První půjčka také zdarma, tzn. 0% úroková sazba
  • Možnost prodloužení data splatnosti

Systém úvěrování s názvem Půjčka SOS je postaven tak, že nemusíte zdlouhavě prokazovat velikost svého pravidelného příjmu. Tuto informaci pouze uvedete, nebudete ji však jakkoliv dokládat. Úvěry jsou spláceny jednorázově. Prezentovány jsou osobám starším 18 let, které mají trvalý pobyt na území České republiky, vlastní bankovní účet a jsou schopny platit své závazky.

Kdo je poskytovatelem Půjčky SOS?

Projekt Půjčka SOS spolupracuje pouze s dlouhodobě prověřenými partnery, na něž mimo jiné dohlíží Česká národní banka. To je samo o sobě zárukou kvalit, bezpečí a celkové transparentnosti. Půjčka SOS spolupracuje se Zaplo.cz, CreditON.cz, Home Credit, Ferratum, CreditPortal, Kamali, Provident a radou dalších známých nebankovní společností. Nemusíte se tedy bát podvodů, nebo nekalého jednání. Všichni poskytovatelé musí splňovat přísné požadavky kladené na ně zákonem.

Jak na to?

Stačí vyplnit nezávaznou online žádost. Po odeslání buďte nablízku svého mobilního telefonu a u počítače. Brzy budete kontaktováni poskytovateli úvěru s konkrétní nabídkou. Školení operátoři jsou připraveni vám také zodpovědět veškeré vaše otázky. Pokud o daný produkt projevíte zájem, obdržíte další nezbytné informace (výši RPSN, celkovou splatnou částku, smlouvu o úvěru atd.). Samozřejmě si také můžete vzít čas na rozmyšlenou, každou půjčku je dobré pořádně zvážit.

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…